Proces

Proces
Vi benytter en styret proces understøttet af værktøjer giver kontrol og overblik

For at få det fulde udbytte vil vi meget gerne arbejde interaktivt tæt på dig og din løsning.

Det opnår gennem en eller flere Creavi IT-workshops, hvor fokus er på bedre udnyttelse af din it-løsning ved at arbejde med scoping, ressource allokering og løsningsdesign mv.

For at sikre det størst mulige forretningsmæssige udbytte af din it-løsning anbefaler vi at indlede enhver projektet med en workshop, hvor vi sammen afdækker projektets interessenter og identificerer brugernes behov.

På en Creavi workshop gennemfører vi i samarbejde en stramt styret proces med analyse beskrivelse, design, workshops, forudsætningsbeskrivelser, teknisk og organisatorisk implementering samt overlevering og dokumentation af løsningen.

Den tekniske implementering er fundamentet for, at projektet bliver en succes, og her har Creavi på baggrund af de erfaringer, vi har fra tidligere løsninger, og som allerede har vist værdi hos eksisterende kunder, udviklet en gennemarbejdet og fast styret metode for implementering af it-løsninger.

Står du over for et it-projekt, hvor du har brug for teknisk bistand eller viden, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak inden opstart.