Jan Hyldegaard

Jan Hyldegaard
Udbudsspecialist og erfaren projektleder

Indkøb og udbud - hvorfor? - Fordi strategisk tænkning, forretningsudvikling og projektledelse kan føre til mange ting. Du er velkommen til at sende Jan en mail på jhl@creavi.dk – så kan vi drøfte mulighederne for din virksomhed.
Jan har arbejdet mere end to årtier med program- og projektledelse og management consulting i en bred vifte af IT og telekommunikation områder.
Jan har typisk arbejdet i nystartede miljøer med new bizz-projekter; Fra den allerførste start, på at udvikle den overordnede strategi og business case, sikre planlægning af løsningen og udarbejde f.eks. lanceringen af landsdækkende GSM-infrastruktur løsninger.Jan har gennemført et stort antal Telcom projekter i Skandinavien, Central- og Østeuropa og i Hongkong.
Jan har også en fortid i Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, hvor Jan har arbejdet med nogle af de første e-Goverment initiativer i Danmark.
Jan har en omfattende erfaring med store start-ups, iværksætteri, strategisk forretningsudvikling og offentlige indkøb og sourcing - ved hjælp af min tekniske og kommercielle baggrund både i den private og offentlige sektor.
Sund fornuft fra A til Z - altså. Rådgivning og rådgivende:
• Program- og projektledelse (MSP, PRINCE2, IPMA, ITIL certificeret).
• Strategisk IT-politiske beslutningsproces, forretningsudvikling og udvikling af strategiske projekter.
• Indkøb, IT-kontraktstyring, EU-udbud, rammeaftaler, forhandling og leverandørstyring - både i den offentlige og private sektor.
• Produkt forvaltning og udvikling af go-to-mærket planer.
• Contract Management - IACCM i det virkelige liv ;-)