Udvikling

Digitale platforme
Creavi har udviklet en lang række digitale platforme til at understøtte services eller til indberetning

Healthcare
I samarbejde med en stor international virksomhed i sundhedssektoren har vi udviklet en app, der giver kunderne mulighed for at booke tider til behandling ved alle deres behandlingscentre på en nem og effektiv måde.
Applikationen er udviklet til iPhone og Android, og vil efter opstart på det danske marked også skulle anvendes hos selskaber i Sverige og Norge.
Tekniske detaljer: Løsningen udvikles med Drupal backend, hvor der også bridges til kundens eksisterende .NET backend via jSON. iPhone og Android apps Native dvs. Objective C og Java.

Fotofeud
Fotofeud er et mobilspil hvor brugerne skal gætte hinandens billeder på tid og finde en vinder. Spillet kan personliggøres med brugernes egne billeder og gør udfordringen blandt venner sjovere at gætte. Spillet er udviklet i samarbejde med Gamecept, som udvikler og udgiver "brætspils-applikationer” med stor succes.
Virksomheder kan benytte Fotofeud som et branding værktøj der kan øge kundens kendskabsgrad til events og nye produkter. SteelSeries anvender Fotofeud til at lave mobile marketing.
Tekniske detaljer: Løsningen udvikles med Drupal backend der afvikles på en Amazon instance og en native iPhone frontend i Objectice C

Freeminds
Freeminds driver blandt andet Frisorjob.dk og Frisorjobb.se og havde udfordringer med at få frisorjob.dk konverteret til et dynamisk Drupal site. Vi fik rettet op på arbejdet udført at den tidligere leverandør og gennemskrevet koden så sitet kom i luften. Det danske site er kopieret til Sverige, og forventes herefter implementeret i Norge.
Tekniske detaljer: Løsningen er ren klassisk Drupal, dvs PHP og mySQL samt Javascript, HTML og CSS.

Herlev Hospital og Region hovedstaden
Vi har i samarbejde med Herlev Hospital udviklet en it-løsning, der sætter fokus på ældre medicinske patienters helbred gennem kost og ernæring. En meget brugervenlig kombineret app og serverløsning som støtter og vejleder svage patienterne til at spise bedre med udgangspunkt i en individuel ernæringsprofil. Samtidig sikrer løsningen at hospitalspersonalet hele tiden har overblik over patienternes ernæringstilstand.
Tekniske detaljer: Løsningen består af en Drupal backend og en native Android klient i Java. Android enheden er låst i Kioskmode og kommunikerer krypteret med backend serveren.

Ishøj Strandpark
Ishøj Strandpark har efterspurgt en app som automatisk opdaterer kunderne med de seneste nyheder. I samarbejde med kommunikationsbureauet Nectar har vi udviklet en løsning hvor website og app integreres og dermed opdaterer iPhone og Android apps automatisk med websitets nyheder.
Princippet er anvendeligt for virksomheder der søger en enkel og effektiv mulighed for at informere kunder via website og apps.
Tekniske detaljer: Løsningen er baseret på Drupal og begge apps er udviklet i HTML og herefter kompilet via phonegap til iPhone og Android.

NemDigitalPost
NemDigitalPost er udviklet til at levere digital post fra det offentlige til virksomheder, og dermed sikre at posten når frem til de rette modtagere såsom bogholderiet eller revisoren. NemDigitalPost er udviklet i samarbejde med førende danske revisorer og fungerer under den høje sikkerhed, der er i digital post.
Tekniske detaljer: For newC har vi udviklet en windows server service, der scanner og læser indkomne mails på en Microsoft Exchange server via MAPI og videresender dem med forskellige vedhæftninger afhængigt af indholdet. Løsningen er udviklet i C#

Woopcamp.dk
Woopcamp er et nyt socialt site som er målrettet personer der lever og ånder for musik og festivaler. Efter oprettelse af en brugerprofil kan musikentusiaster udgive musikanmeldelser og dele eller like hinandens reviews. Brugerne kan desuden ansøge hinanden om venskab.
Tekniske detaljer: Løsningen er udviklet i Drupal, Apache, php og mySQL med avanceret cahche principper og går live i starten af juni. Apps udvikles til Android og iPhone i Phonegap. Vi har valgt at udnytte Drupal dataservice så Drupal er fælles CMS til både website og apps